Dagboek van Tom in Suriname – Einde avontuur #9

Dag allen!

Dit is het laatste bericht dat ik schrijf over ons werkbezoek aan Suriname. Inmiddels is Jan weer in Nederland teruggekeerd en zijn Karel, Ingrid en ik terug van ons weekend in de Bush. Vorige week hebben we op donderdag (dat hoort blog 9 te zijn 😉) onze week op passende wijze besloten met een etentje met gegadigden van het AZP. Op vrijdag is een televisie aangeschaft voor de studieruimte op de Spoedeisende hulp. Inmiddels is deze ook geïnstalleerd en is het scherm klaar voor gebruik!

Voor Stichting AAD is het een week geweest waarin een hoop werk verricht is en concrete stappen gemaakt zijn voor de ontwikkeling van kennisbruggen tussen Nederland en Suriname. Ook voor mij is deze week een enorm mooie en leerzame ervaring geweest. Na een week als deze weet ik zeker dat ik op een bepaalde manier betrokken wil blijven bij Stichting AAD. In welke vorm ik een bijdrage kan leveren moet nog over gesproken worden. Ik hoop dat ik jullie op een leuke manier wat inzichten heb kunnen verschaffen in de activiteiten die uitgevoerd worden door Stichting AAD en betrokkenen.

Bedankt voor het lezen en tot ziens!

– Tom