In memoriam: Aad Huisman ( † 26 juli 2019)

Erevoorzitter stichting AAD

In 2019 hebben we geheel onverwachts afscheid genomen van Aad Huisman, een van de medeoprichters van stichting AAD. 26 juli 2019 is Aad ons ontvallen. Met het wegvallen van Aad verliezen we een bijzonder mens met een groot hart voor opleiden en kennisdelen. Onder zijn leiding is de stichting geboren en als voorzitter heeft hij haar stapsgewijs levensvatbaar gemaakt.

Stichting AAD is vernoemd naar Aad en staat als acroniem voor All Continents Associated Dutch Academy of Healthcare met als doel wereldwijd uitdragen en verspreiden van medische en verpleegkundige kennis en vaardigheden. Onder zijn leiding is tichting AAD vanuit de geboortefase in een doorgroeifase beland waarbij hij het voorzitterschap zorgvuldig heeft overgedragen.

Samen met Aad zijn de fundamenten gelegd voor het gedachtengoed van stichting AAD met haar specifieke kernwaarden. Altijd met oog voor detail leverde Aad een wezenlijke bijdrage. Een heer in de omgang met persoonlijke aandacht voor ieders gemoedstoestand. Dit maakte hem uniek en bijzonder voor alle betrokkenen bij stichting AAD.

Het bestuur van stichting AAD heeft daarom besloten in de vergadering van 12 november 2019 om Aad postuum tot erevoorzitter van stichting AAD te benoemen. Aad is niet meer, zijn stem is weliswaar niet meer hoorbaar, maar zijn geesteskracht blijft voortleven.

Aad, bedankt voor alles wat je met ons hebt willen delen en voor alles wat je stichting AAD blijvend hebt meegegeven.