VRIENDENLOTERIJ

STEUN STICHTING AAD EN WORD MILJONAIR

Stichting AAD steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de Vrienden van AAD het steunfonds van de Stichting AAD en jij maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, reischeques, auto's, dagjes uit en tienduizenden andere prijzen!

Winnen is leuker met de VriendenLoterij. Voor jou en voor Stichting AAD. Met je lot heb je immers prachtige winkansen en steun je tegelijkertijd het bouwproject Kennisbruggen van de stichting AAD.

VriendenLoterij: loterij voor gezondheid en welzijn

De VriendenLoterij geeft elk jaar miljoenen euro’s aan Nederlandse organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn. Zoals bijvoorbeeld de Johan Cruyff Foundation, KWF Kankerbestrijding en Jantje Beton. En aan ruim 3.600 clubs en verenigingen, zoals Stichting AAD! Met steun van de VriendenLoterij kan de stichting er voor zorgen dat er kennisbruggen komen tussen Nederland en doellanden voor ontwikkelingssamenwerking, in dit geval gelegen in het fraaie landschap van het Academische Ziekenhuis Paramaribo, rondom het unieke moeras- en natuurgebied van Suriname.

Naast maandelijkse trekkingen elke week Bingo!

Naast de maandelijkse trekking maakt u ook kans op prijzen met Bingo. Elke week worden 30 Bingogetallen getrokken. Als een getrokken getal op uw Bingokaart staat, dan kunt u het getal wegstrepen. Kunt u alle getallen op uw kaart wegstrepen? Dan wint u een prijs.

De uitslag van de Bingo wordt op www.vriendenloterij.nl/bingo bekendgemaakt. Deelnemers kunnen hun bingokaarten downloaden

via www.vriendenloterij.nl/bingokaarten-downloaden.htm.

De VriendenLoterij houdt automatisch uw bingokaarten bij.

12 maandelijkse trekkingen met elke week een Bingo + 2 extra jaarlijkse trekkingen

Een lot kost € 13,50 per trekking inclusief Jackpotbonus van € 0,50. Er zijn veertien trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus.

De Jackpotbonus is geen onderdeel van de 13e en 14e trekking. De loten in de 13e en 14e trekking kosten dan ook € 13,00.

Als deelnemer van de VriendenLoterij speelt u ook automatisch elke week mee met het extra spel: Bingo. Heeft u Bingo? Van harte gefeliciteerd! U krijgt de prijs vanzelf toegestuurd. U hoeft daar niets voor te doen.

Speelt u al mee en wilt u met uw huidige loten meespelen voor de stichting AAD, klik dan hier

Heeft u nog geen loten, maar wilt u graag meespelen. Belt u dan even met de ledenservice van de VriendenLoterij op nummer 0900-300 1400 (10 cpm, van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur tot 21.00 uur), of u vult daarvoor het online formulier 'Bestellen loten' in (klik hier).